Jídelní lístek


8. týden 2020 (17.2.2020 - 23.2.2020)

 
pondělí Krupicová s vejcem - 1,3,9

1.
Burgundská hovězí pečeně, knedlíky - 1,3,9,12

2.
Kuřecí rizoto na kari, sýr, okurek - 1,7,12

3.
Závin s tvarohem - 1,3,7,8

V1.
Smaž. kuřecí křidélka „texas“, šťouchané brambory okurek - 1,3,7,12

V2.
Těstovinový salát s krabím masem, dressing - 1,3,4,7,12
úterý Fazolová - 1,9

1.
Krůtí maso na žampionech, těstoviny - 1,3,12

2.
Zapečené těstoviny s tvarohem a ovocem - 1,3,7,12

3.
Utopenci s cibulí, chléb (2ks) - 1,6,12

V1.
Vepřová krkovička marinovaná v pivu, šťouch. brambory - 1,12

V2.
Bageta s pečeným kuřecím masem, dressing, zelenina - 1,3,7,12
středa Brokolicová - 1,7

1.
Smažené rybí filé, vař. brambory, tat. omáčka - 1,3,4,7,10,12

2.
Jitrnicový prejt, kysané zelí, vař. brambory - 1,12

3.
Croissant s vanilkovou náplní - 1,3,7,8,12

V1.
Kuřecí závitek s hermelínem, rýže - 1,7

V2.
Těstovinový salát se šunkou a chřestem, dressing - 1,7,12
čtvrtek Hovězí s játrovou rýží a nudlemi - 1,3,9

1.
Vepřová kýta na paprice, knedlíky - 1,3,7,12

2.
Hrachová kaše, klobása, chléb, okurek - 1,3,12

3.
Hanácký koláč - 1,3,7,8,12

V1.
Vepřová panenka na barevném pepři, rýže - 1,7

V2.
Zeleninový salát s kuřecím masem, croissant tmavý - 1,7,12
pátek Ovarová - 1,9

1.
Vepřový vrabec, kapusta, vařené brambory - 1

2.
Kuřecí nudle se zeleninou, těstoviny - 1,3,7

3.
Rohlíček s ořechovou náplní - 1,3,7,8

V1.
Smažený květák, vařané brambory, tatarská omáčka - 1,3,7,10,12

V2.
Bageta s peč. vepř. masem „gyros“, dressing, zelenina - 1,3,7,10,12

Změna jídel vyhrazena
V1 a V2 - Obědy s doplatkem
Upozornění: Obědy mimo č.1 není možno v den výdeje přeobjednat.