Jídelní lístek


13. týden 2020 (23.3.2020 - 29.3.2020)

 
pondělí Slepičí vývar s kapáním a zeleninou - 1,3,7,9,12

1.
Hovězí pečeně po cíkánsku, dužená rýže 1,12

2.
Špagety s vepřovým masem po boloňsku, sýr - 1,7,12

3.
Plundrovaná kapsa s tvarohovou náplní - 1,3,7

V1.
Kuřecí nudle quattro formaggi, těstoviny - 1,3,7

V2.
Zeleninový salát se šunkou a sýrem, croissant tmavý - 1,7,12
úterý Čočková s párkem - 1,6,9

1.
Kuřecí prsa na paprice, těstoviny - 1,7,12

2.
Rýžový nákyp s ovocem - 1,3,7,12

3.
Tlačenka s cibulí, chléb - 1,12

V1.
Marinovaná krkovička v BBQ omáčce, vařené brambory - 1,12

V2.
Bageta s uz. masem, zeleninou a česnekovým dressingem - 1,3,7,12
středa Ovarová - 1,9

1.
Kuřecí řízek v bram. těstíčku, vařené brambory - 1,3,12

2.
Vepřové nudle s kukuřicí a hráškem, těstoviny - 1,12

3.
Koláč s ořechovou nápní - 1,3,7,8

V1.
Losos na roštu, sýrová omáčka, těstoviny penne - 1,4,7,12

V2.
Těstovinový salát s vepřovým masem „Gyros“ - 1,7,12

4.
 

V.
 
čtvrtek Hovězí vývar s masem a nudlemi - 1,9,12

1.
Bratislavská vepřová plec, kynutý knedlík - 1,3,7,10,12

2.
Zabíjačkový guláš, chléb - 1,3,12

3.
Croissant s nugátovou náplní - 1,3,5,7

V1.
Smažená niva, vařené brambory, tat. omáčka - 1,3,7,10,12

V2.
Zeleninový salát se šunkou a hermelínem, mosk. chléb - 1,7,12
pátek Gulášová z hlívy ústřičné - 1

1.
Sekaná pečeně, vařené brambory, salát z kys. zelí - 1,3,10,12

2.
Fazole na kyselo, opečená klobása, chléb - 1,3,12

3.
Makový závin - 1,3,7,12

V1.
Kuřecí steak zapečený s angl. slaninou a nivou, šť. brambory - 1,7,12

V2.
Bageta s peč. krkovič., BBQ omáčka, cibule a kys. okurek - 1,3,10,12

Změna jídel vyhrazena
V - Výběrový salát s doplatkem
Upozornění: Obědy č. 2-4 a výběr není možno v den výdeje přeobjednat.