Jídelní lístek


11. týden 2020 (9.3.2020 - 15.3.2020)

 
pondělí Vývar s těstovinami - 1,9

1.
Vařené hovězí maso, rajská omáčka, knedlíky - 1,3,9,12

2.
Kuřecí prsa na divoko, rýže, okurek - 1,12

3.
Koblihy s nugátovou náplní - 1,3,5,7,8,12

V1.
Kuřecí paličky (ostré), vařené brambory - 1,12

V2.
Těstovinový salát s vepřovým masem, dressing - 1,3,7,12
úterý Fazolová - 1,12

1.
Krůtí maso na kmíně, těstoviny - 1,3

2.
Šulánky s mákem - 1,3,12

3.
Zavináč (2ks), chléb - 1,4,6,12

V1.
Vepřový steak zapečený se sýrem a žampiony, vař. brambory - 1,7,12

V2.
Zeleninový salát s lososem, croissant tmavý - 1,4,12
středa Brokolicová - 1,7

1.
Smažený vepřový řízek, bramb. salát bez majonézy - 1,3,7,9,10,12

2.
Vepřový flamendr, vařené brambory - 1,12

3.
Hanácký koláč - 1,3,7,8

V1.
Krůtí ragů s jarní zeleninou na smetaně, těstoviny - 1,7

V2.
Těstovinový salát s krabím masem, dressing - 1,3,4,12
čtvrtek Hovězí s masem a nudlemi - 1,9

1.
Pečené kuřecí stehno, rýže, okurek - 1,12

2.
Mexické fazole, klobása, chléb - 1,3,12

3.
Rohlíček s ořechovou náplní - 1,3,7,8

V1.
Smažený hermelín, vařené brambory, tat. omáčka - 1,3,7,9,10,12

V2.
Bageta se smaž. kuř. řízečky, BBQ omáčka, zelenina - 1,3,7,10,12
pátek Krupicová s vejcem - 1,3,9

1.
Uzené maso, česneková omáčka, knedlíky - 1,3,7,12

2.
Krůtí rizoto se žampiony, sýr, okurek - 1,7,12

3.
Plundrová kapsa s vanilkovou náplní - 1,3,7

V1.
Pstruh na másle, vařené brambory, citrón - 1,4

V2.
Zeleninový salát s kuřecím masem, bramborový rohlík - 1,3,7,12

Změna jídel vyhrazena
V - Výběrový salát s doplatkem
Upozornění: Obědy č. 2-4 a výběr není možno v den výdeje přeobjednat.