Jídelní lístek


4. týden 2019 (21.1.2019 - 27.1.2019)

 
pondělí Jarní - 1,7,12

1.
Vepřové po cikánsku, rýže - 1,12

2.
Vepřové nudle v sýrové omáčce, těstoviny - 1,3,7,12

3.
Croissant s vanilkovou náplní - 1,3,7,12

V1.
Losos na másle, šťouchané brambory, salát - 1

V2.
Zel. salát s kuř. masem a jogurt. dres., celozrnné pečivo - 1,3,7
úterý Brokolicová - 1,7,12

1.
Krůtí vrabec, kapusta, vařené brambory - 1

2.
Zapečené těstoviny s tvarohem a ovocem - 1,3,7,12

3.
Ovarový bok, hořčice s křenem, chléb - 1,10,12

V1.
Telecí ragů se zeleninou, vařené brambory - 1,7

V2.
Bageta s kuřecím masem „gyros“, dressing, zelenina - 1,3,7,12
středa Čočková - 1,9,12

1.
Kuřecí prsa „Starosta“, vařené brambory, salát - 1,3,7,12

2.
Kuřecí nudle po florentínsku (olivy, rajčata), těstoviny - 1,3,12

3.
Závin s makovou náplní - 1,3,7,8,12

V1.
Vepřové nudle se slaninou a klobásou, celozrná bageta - 1,3,12

V2.
Těstovinový salát s nivou a šunkou, farmářský dressing - 1,3,7,12
čtvrtek Hovězí s masem a nudlemi - 1,9,12

1.
Hovězí maso, rajská omáčka, knedlíky - 1,9,12

2.
Krůtí nudle na houbách, rýže - 1,12

3.
Borůvkový koláč - 1,3,7,12

V1.
Smažený uzený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka - 1,3,7,12

V2.
Zeleninový salát s lososem, croissant tmavý - 1,4,7,12
pátek Sýrová se smaženým hráškem - 1,7,12

1.
Čevabčiči, vařené brambory, hořčice s cibulí - 1,3,10,12

2.
Fazolový guláš s vepřovým masem, chléb - 1,3,12

3.
Hřeben s ořechovou náplní - 1,3,7,8,12

V1.
Vepřové kotleta s pepřovou omáčkou, vařené brambory - 1,7,10,12

V2.
Těstovinový salát s kuřecím masem, bylinkový dressing - 1,7,12

Změna jídel vyhrazena
V - Výběrový salát s doplatkem
Upozornění: Obědy č. 2-4 a výběr není možno v den výdeje přeobjednat.