Jídelní lístek


20. týden 2019 (13.5.2019 - 19.5.2019)

 
pondělí Krupicová s vejcem - 1,3,9

1.
Bratislavská vepřová kýta, knedlíky - 1,3,7,9,12

2.
Boloňské špagety, sýr - 1,3,7,12

3.
Závin s tvarohem - 1,3,7,12

V1.
Zvěřinový guláš, bageta celozrnná - 1,3,7,12

V2.
Zeleninový salát s tuňákem, pletýnka - 1,3,4,12
úterý Fazolová - 1,9

1.
Vepřová pečeně na houbách, rýže - 1,12

2.
Zepečené těstoviny s tvarohem a ovocem - 1,3,7

3.
Utopenci, chléb - 1,3,7

V1.
Kuřecí maso quattro formaggi, těstoviny - 1,3,7,12

V2.
Bageta s vepřovým masem „gyros“, zelenina, dressing - 1,3,7,12
středa Rajská s těstovinami - 1,3,9,12

1.
Smažený karbenátek, vařené brambory, tat. omáčka - 1,3,7,10,12

2.
Krůtí steak marinovaný, vařené brambory, čalamáda - 1,9,10,12

3.
Koblihy s nugátovou náplní - 1,3,5,7,8

V1.
Vepřové maso šanghaj, rýže - 1,9,12

V2.
Těstovinový salát se šunkou a hermelínem - 1,3,7,12
čtvrtek Vývar s masem a nudlemi - 1,3,9

1.
Krůtí vrabec, dušené zelí, knedlíky - 1,3,7,12

2.
Kuřecí prsa na smetaně, těstoviny - 1,3,7,12

3.
Rohlíček s ořechovou náplní - 1,3,7,8

V1.
Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka - 1,3,7,9,10,12

V2.
Zeleninový salát s balkánským sýrem, croissant tmavý - 1,7,12
pátek Květáková - 1,7,9

1.
Znojemské vepřové žebírko, rýže - 1,12

2.
Bramborový guláš s uzeninou, chléb - 1,3,12

3.
Šáteček s povidlovou náplní - 1,3,7,8,12

V1.
Pstruh na kmíně, vařené brambory, salát - 1,4,12

V2.
Bageta s angl. slaninou, hořč. dressing, okurek, cibule - 1,3,7,10,12

Změna jídel vyhrazena
V - Výběrový salát s doplatkem
Upozornění: Obědy č. 2-4 a výběr není možno v den výdeje přeobjednat.