pondělí
|
Jarní - 1,7,9
|
1.
| Vepřová kýta na smetaně, knedlíky - 1,3,7,9 |
2.
| Kuřecí játra na cibulce, rýže, okurek - 1,12 |
3.
| Hřeben s makovou náplní - 1,3,7 |
V1.
| Vepřové nudle s anglickou slaninou a rajčaty, rýže - 1 |
V2.
| Ovocný salát, loupáček - 1,3,7,12 |
|
úterý
|
Houbová s uzeným masem a bramborami - 1,9
|
1.
| Novohradský vepřový plátek (lečo, žampiony), rýže - 1,12 |
2.
| Šulánky s mákem - 1,3,7 |
3.
| Tlačenka, chléb - 1,12 |
V1.
| Hovězí maso na kedlubnách, vařené brambory - 1,7 |
V2.
| Těstovinový salát s kuřecím masem - 1,3,12 |
|
středa
|
Ovarová - 1,9
|
1.
| Smažená krkovička, bramborový salát - 1,3,7,9,10,12 |
2.
| Vepřový flamendr (ostré), vařené brambory - 1,12 |
3.
| Koblihy s nugátovou náplní - 1,3,7 |
V1.
| Kuřecí plátek s nivou, rýže, okurkový salát - 1,7,12 |
V2.
| Zel. salát s rybou Mahi-Mahi, bylin. dresing, croissant tmavý - 1,4,7,12 |
|
čtvrtek
|
Hovězí s masem a nudlemi - 1,3,9
|
1.
| Hovězí guláš, knedlíky - 1,3,7,12 |
2.
| Jelitový prejt, vařené brambory, okurek - 1,12 |
3.
| Šáteček s tvarohovou náplní - 1,3,7 |
V1.
| Vepř. maso quattro formaggi, vař. bram., čínské zelí s kápií - 1,7,12 |
V2.
| Zel. salát s chřestem, časnek. dresing, bramborový rohlík - 1,7,12 |
|
pátek
|
Špenátová - 1,3,7,9
|
1.
| Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurek - 1,3,7,12 |
2.
| Fazole na kyselo, uzené maso, chléb, okurek - 1,12 |
3.
| Plundrová kapsa s vanilkovou náplní - 1,3,7 |
V1.
| Kuřecí špíz s klobásou, rýže, ledový salát - 1,6,12 |
V2.
| Bageta s přírodními kuř. řízečky, zeleninou a dresingem - 1,3,10,12 |
|