Hlavní strana
Verze pro tisk
Jídelní lístek
O firmě
Kontakt
Jídelní lístek
Hlavní strana
Další týdny
předminulý týden
minulý týden
tento týden
příští týden
přespříští týden
13 března - 19 března
20 března - 26 března
27 března - 02 dubna
03 dubna - 09 dubna
10 dubna - 16 dubna
Přejeme Vám dobrou chuť
14. týden 2023
(27.3.2023 - 2.4.2023)
pondělí
Zeleninová 1,7,12
1.
Uzená krkovička, křenová omáčka, kynuté knedlíky - 1,3,7,12
2.
Katův šleh z kuřecího masa (ostrý), chléb - 1,3,12
3.
České buchtičky s povidlovou náplní - 1,3,7,12
V1.
Vepřová kotleta se sázeným vejcem, šť. brambory, salát - 1,3,7,12
V2.
Zeleninový salát s chřestem a šunkou, pivní rohlík - 1,12
úterý
Fazolová s klobásou 1,9,12
1.
Vepřová pečeně na kmíně, duš. rýže, okurek - 1,3,7,12
2.
Domácí žemlovka s tvarohem a jablky - 1,3,7,12
3.
Utopenec s cibulí, chléb - 1,3,7,12
V1.
Kuřecí roláda se slaninou a špenátem, duš. rýže, kompot - 1,12
V2.
Zeleninový salát „ruské vejce“, dalamánek - 1,3,7,12
středa
Ovarová s kroupami 1,9,12
1.
Smažená česneková krkovička, bramborový salát - 1,3,7,10,12
2.
Zap. brambory s kuř. masem a bervnou paprikou, čalamáda - 1,3,7,12
3.
Koláč s ovocnou náplní - 1,3,7,12
V1.
Zvěřinový guláš s cibulí, cereální bageta - 1,3,12
V2.
Tortilla s trhaným hovězím masem, BBQ omáčka, zelenina - 1,3,7,12
čtvrtek
Houbová 1,9,12
1.
Krůtí výpečky, dušená kapusta, bramb. knedlíky - 1,3,12
2.
Vepřová plec na smetaně, těstoviny - 1,3,7,12
3.
Plundrová kapsa s borůvkovou náplní - 1,3,7,12
V1.
Pstruh na másle, vař. brambobry, kompot - 1,4,7,12
V2.
Těstovinový salát s kuř. masem „Gyros“, dressing, zelenina - 1,3,7,12
pátek
Maďarská 1,9,12
1.
Sekaná pečeně, šť. brambory, zelný salát - 1,3,7,12
2.
Kari rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr, okurek - 1,7,12
3.
Croissant s nugátovou náplní - 1,3,5,7,12
V1.
Kuřecí křidélka „texas“ (ostrá), šť. brambory, zelný salát - 1,12
V2.
Obl. sez. bulka (2ks) se smaž. sýrem, tat. omáčka, zelenina - 1,3,7,12
Změna jídel vyhrazena
V1
a
V2
- Obědy s doplatkem
Upozornění:
Obědy mimo č.1 není možno v den výdeje přeobjednat.